Etusivu / Asunnon myynti alkaa arviokäynnistä

Asunnon myynti alkaa arviokäynnistä

Parhaan mahdollisen arvion asunnostasi saat kiinteistönvälittäjän suorittamalla veloituksettomalla arviokäynnillä.

Arviokäynti koostuu seuraavista asioista:

Kohteeseen tutustuminen

Välittäjä tutustuu kohteeseen paikan päällä ja käy myyjän kanssa läpi asunnon tarkemmat tiedot.

Hinta-arvio

Välittäjä antaa arvion asunnon myyntihinnasta.

Asunnon myymiseen liittyvät asiat

Välittäjä ja asunnon myyjä keskustelevat kaikista myyntiin liittyvistä asioista ja toiveista, kuten esimerkiksi siitä, millä tavalla asuntoa markkinoidaan.

Arviokäynti on veloitukseton eikä sido sopimuksien tekemiseen, vaan auttaa pohdinnassa asunnonvaihtoa koskettaen.

Voitte päättää markkinoimmeko asuntoanne julkisesti vai hiljaisella myynnillä, jolloin kerromme asunnostanne vain niille, jotka etsivät asuntonne kaltaista kotia. Hiljaisessa myynnissä asunto ja ostaja kohtaavat rekisterimme välityksellä.

Tilaa arviokäynti tästä

Tilaa meidät veloituksettomalle asunnon arviokäynnille täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla meille, tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

» tietosuojalauseke

Asiakkaiden kertomaa

Olemme myyneet ja hankkineet kaksi uutta kotia Munkkiniemestä Vuoksenturjan avustuksella, ja molemmat projektit onnistuivat hienosti, olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme vilpittömästi suositella. Vuoksenturja tuntee Munkkiniemen alueen ja yksittäiset talotkin, jonka vuoksi asunnonvaihtoprojekti Vuoksenturjan kanssa tuolla alueella sujui helposti. Vuoksenturjan toimii proaktiivisesti ja on muutenkin aktiivinen työssään mikä on helpottanut meidän kodinhankkimisprojekteja. Mielestämme Vuoksenturjan asiantuntemus on korkeatasoista ja välitystyössä otetaan oikealla tavalla huomioon luottamuksellisuuden ja yksityisyyden tarpeet.

- Leena ja Jari Sonninen

Olen saanut asiantuntevaa ja iloista palvelua jokaisessa kohtaamisessa Kiinteistötoimisto Ilkka Vuoksenturja Oy:n kanssa. He ovat hoitaneet monet asuntokaupat (sekä myynti että osto) perheellemme. Asiointi heidän kanssaan on aina ollut vaivatonta, ja yksityiskohdat kaupoissa ovat menneet sovitusti. He ovat pitäneet meidät ajantasalla kaikissa myyntiin ja ostoon liittyvissä käänteissä.

Ilkka ja Nina tuntevat Munkkiniemen talot erittäin hyvin, ja heidän arvionsa kohteista ovat erittäin realistisia. Molemmat ovat 100% asiakkaan puolella, ja tekevät kaikkensa, että asiat ratkeavat positiivisesti asiakkaan näkökulmasta. Työntekoa suurella sydämellä.

- Lotta Eiroma

Kiinteistömme myynti hoitui vankalla ammattitaidolla ja erittäin luotettavasti. Tällaisissa isoissa kaupoissa on ehdottoman tärkeää olla varmuus siitä, että kiinteistönvälittäjään voi luottaa ja hän osaa asiansa. Heti ensimmäisen käynnin jälkeen jäi varma fiilis, että nyt on talon myynti hyvissä käsissä. Yhteydenpito sujui erinomaisesti ja kaupat tuli hyvinkin nopeasti ja halutulla hinnalla. Kaikki sujui juuri niin hienosti kuin kuuluukin. Vahva suositus!

- Mira Soini, Espoo

Jag har känt Ilkka sedan över tio år tillbaka via olika arbetssammanhang. Vid något skede hade jag nämt till honom även om vårt eget behov för ett nytt hem. Efter ett bra tag, kanske ett år eller mera, ringde Ilkka upp och presenterade ett hem som kunde passa för oss. Där har vi nu bott lyckligt redan över tio år. Jag uppskattar Ilkkas förmåga att lyssna och analytiskt bedöma vad var och en vill av sitt boende.

- Sebastian Lönnqvist, Arkitekt SaFa, Helsingfors

Välityspalveluumme sisältyy

Hinta-arvio

Markkinointi

Kaupanteko

Asunnon valokuvaus

Esittelyt