Etusivu / Vuoksenturja yrityksenä

Vuoksenturja yrityksenä

Meiltä saatte asiantuntevaa palvelua

Vahvat juuret Munkkiniemessä

Perustimme Kiinteistötoimisto Ilkka Vuoksenturja Oy:n vuonna 1995 Helsingin Munkkiniemeen. Ajatuksenamme oli toiminnan keskittäminen vakiintuneelle asuinalueellemme Länsi-Helsinkiin, joka oli myös ennestään kiinteistönvälitystyötä tehneen Ilkan toiminta-aluetta. Halusimme luoda pienen, yksilöllistä palvelua tarjoavan toimiston, ja tarjota parasta laatua ja ammattitaitoa niitä arvostaville asiakkaille.

Toimistomme on vuosikymmenten saatossa sijainnut Munkkiniemessä kolmessa eri osoitteessa. Vaikka toimiston sijainti on muuttunut, ovat juuremme siis kuitenkin pysyneet vahvasti samalla alueella. Meiltä löytyy muun muassa sellaista tietoa Munkkiniemen taloista, jota ei kellään muulla välittäjällä ole.

Vuosikymmenten aikana olemme toimineet aktiivisesti koko pääkaupunkiseudulla, mutta kuitenkin Munkkiniemessä myymiemme asuntojen osuus on ollut aina merkittävä. Olemme olleet mukana esimerkiksi Munkkiniemestä muualle muuttavien asuntokaupoissa sekä vastaavasti muualta alueelle muuttavien asuntojen ostamisessa ja myymisessä.

Jokainen alueensa on omanlaisensa ja niiden asukkailla omat vaatimuksensa. Jo toiminnan alkumetreistä lähtien Munkkiniemessä useat asunnot ovat vaihtaneet omistajaa “hiljaisesti”. Hiljaisessa myynnissä myytävälle asunnolle ei tehdä julkista markkinointia, vaan etsimme rekisteristämme asunnolle sopivat ostajaehdokkaat. Hiljainen myynti on osoittautunut luottamuksellisuutta ja yksityisyyttä kunnioittavien asunnon myyjien ja ostajien suosimaksi palveluksi, ja olemme panostaneet palveluun kehittämällä sitä vuosikymmeniä.

Ammattitaitoista palvelua

Vuodet ovat vierineet ja asunnonmyynti on muuttunut paljon vuosikymmenten aikana. Vaikka meillä on vahvat perinteet kiinteistönvälitystyössä, Vuoksenturja LKV:ssä olemme aina panostaneet myös ammattitaidon kehittämiseen. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsentoimistona olemme aina kehityksen kärjessä, ja kaikilla toimistomme välittäjillä on LKV-tutkinto. Lisäksi käytössämme ovat alan parhaat työvälineet.

Sukupolvet kohtaavat

Useat perheet ovat luottaneet palveluihimme vuosikymmenten ajan useissa sukupolvissa: vanhat asiakkaamme ottavat yhteyttä vuosien jälkeen, kun on aika vaihtaa asuntoa elämäntilanteiden muuttuessa, ja uudet sukupolvet siirtyvät asiakkaiksi, kun oman kodin hankinta tulee ajankohtaiseksi.

Sukupolvien jatkumo näkyy myös Vuoksenturja LKV:ssä: palvelemme nyt asiakkaitamme toisessa sukupolvessa Ninan ollessa aktiivisesti mukana asunnonvaihdon ammattilaisena.

Asiakkaiden kertomaa

Palvelumme

Myymme ja vuokraamme kiinteistöjä ja asuntoja pääasiassa Munkkiniemen alueella, mutta myös muualla Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Asuntoa myydessänne valittavananne on asunnon julkisen markkinoinnin lisäksi hiljainen myynti, jolloin kerromme asunnostanne vain niille, jotka etsivät asuntonne kaltaista kotia.

Asuntojen ja kiinteistöjen myynti

Asuntojen ja kiinteistöjen vuokraus

Toimitilojen myynti ja vuokraus

Arviokirjat

Kysy palveluistamme

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    » tietosuojalauseke