Etusivu / Vuoksenturja yrityksenä

Vuoksenturja yrityksenä

Meiltä saatte asiantuntevaa palvelua

Vahvat juuret Munkkiniemessä

Perustimme Kiinteistötoimisto Ilkka Vuoksenturja Oy:n vuonna 1995 Helsingin Munkkiniemeen. Ajatuksenamme oli toiminnan keskittäminen vakiintuneelle asuinalueellemme Länsi-Helsinkiin, joka oli myös ennestään kiinteistönvälitystyötä tehneen Ilkan toiminta-aluetta. Halusimme luoda pienen, yksilöllistä palvelua tarjoavan toimiston, ja tarjota parasta laatua ja ammattitaitoa niitä arvostaville asiakkaille.

Toimistomme on vuosikymmenten saatossa sijainnut Munkkiniemessä kolmessa eri osoitteessa. Vaikka toimiston sijainti on muuttunut, ovat juuremme siis kuitenkin pysyneet vahvasti samalla alueella. Meiltä löytyy muun muassa sellaista tietoa Munkkiniemen taloista, jota ei kellään muulla välittäjällä ole.

Vuosikymmenten aikana olemme toimineet aktiivisesti koko pääkaupunkiseudulla, mutta kuitenkin Munkkiniemessä myymiemme asuntojen osuus on ollut aina merkittävä. Olemme olleet mukana esimerkiksi Munkkiniemestä muualle muuttavien asuntokaupoissa sekä vastaavasti muualta alueelle muuttavien asuntojen ostamisessa ja myymisessä.

Jokainen alueensa on omanlaisensa ja niiden asukkailla omat vaatimuksensa. Jo toiminnan alkumetreistä lähtien Munkkiniemessä useat asunnot ovat vaihtaneet omistajaa “hiljaisesti”. Hiljaisessa myynnissä myytävälle asunnolle ei tehdä julkista markkinointia, vaan etsimme rekisteristämme asunnolle sopivat ostajaehdokkaat. Hiljainen myynti on osoittautunut luottamuksellisuutta ja yksityisyyttä kunnioittavien asunnon myyjien ja ostajien suosimaksi palveluksi, ja olemme panostaneet palveluun kehittämällä sitä vuosikymmeniä.

Ammattitaitoista palvelua

Vuodet ovat vierineet ja asunnonmyynti on muuttunut paljon vuosikymmenten aikana. Vaikka meillä on vahvat perinteet kiinteistönvälitystyössä, Vuoksenturja LKV:ssä olemme aina panostaneet myös ammattitaidon kehittämiseen. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsentoimistona olemme aina kehityksen kärjessä, ja kaikilla toimistomme välittäjillä on LKV-tutkinto. Lisäksi käytössämme ovat alan parhaat työvälineet.

Sukupolvet kohtaavat

Useat perheet ovat luottaneet palveluihimme vuosikymmenten ajan useissa sukupolvissa: vanhat asiakkaamme ottavat yhteyttä vuosien jälkeen, kun on aika vaihtaa asuntoa elämäntilanteiden muuttuessa, ja uudet sukupolvet siirtyvät asiakkaiksi, kun oman kodin hankinta tulee ajankohtaiseksi.

Sukupolvien jatkumo näkyy myös Vuoksenturja LKV:ssä: palvelemme nyt asiakkaitamme toisessa sukupolvessa Ninan ollessa aktiivisesti mukana asunnonvaihdon ammattilaisena.

Vuoksenturja LKV

Munkkiniemen puistotie 8 b,
00330 Helsinki
vuoksenturja@vuoksenturja.fi

Asiakkaiden kertomaa

Olemme myyneet ja hankkineet kaksi uutta kotia Munkkiniemestä Vuoksenturjan avustuksella, ja molemmat projektit onnistuivat hienosti, olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme vilpittömästi suositella. Vuoksenturja tuntee Munkkiniemen alueen ja yksittäiset talotkin, jonka vuoksi asunnonvaihtoprojekti Vuoksenturjan kanssa tuolla alueella sujui helposti. Vuoksenturjan toimii proaktiivisesti ja on muutenkin aktiivinen työssään mikä on helpottanut meidän kodinhankkimisprojekteja. Mielestämme Vuoksenturjan asiantuntemus on korkeatasoista ja välitystyössä otetaan oikealla tavalla huomioon luottamuksellisuuden ja yksityisyyden tarpeet.

- Leena ja Jari Sonninen

Olen saanut asiantuntevaa ja iloista palvelua jokaisessa kohtaamisessa Kiinteistötoimisto Ilkka Vuoksenturja Oy:n kanssa. He ovat hoitaneet monet asuntokaupat (sekä myynti että osto) perheellemme. Asiointi heidän kanssaan on aina ollut vaivatonta, ja yksityiskohdat kaupoissa ovat menneet sovitusti. He ovat pitäneet meidät ajantasalla kaikissa myyntiin ja ostoon liittyvissä käänteissä.

Ilkka ja Nina tuntevat Munkkiniemen talot erittäin hyvin, ja heidän arvionsa kohteista ovat erittäin realistisia. Molemmat ovat 100% asiakkaan puolella, ja tekevät kaikkensa, että asiat ratkeavat positiivisesti asiakkaan näkökulmasta. Työntekoa suurella sydämellä.

- Lotta Eiroma

Kiinteistömme myynti hoitui vankalla ammattitaidolla ja erittäin luotettavasti. Tällaisissa isoissa kaupoissa on ehdottoman tärkeää olla varmuus siitä, että kiinteistönvälittäjään voi luottaa ja hän osaa asiansa. Heti ensimmäisen käynnin jälkeen jäi varma fiilis, että nyt on talon myynti hyvissä käsissä. Yhteydenpito sujui erinomaisesti ja kaupat tuli hyvinkin nopeasti ja halutulla hinnalla. Kaikki sujui juuri niin hienosti kuin kuuluukin. Vahva suositus!

- Mira Soini, Espoo

Jag har känt Ilkka sedan över tio år tillbaka via olika arbetssammanhang. Vid något skede hade jag nämt till honom även om vårt eget behov för ett nytt hem. Efter ett bra tag, kanske ett år eller mera, ringde Ilkka upp och presenterade ett hem som kunde passa för oss. Där har vi nu bott lyckligt redan över tio år. Jag uppskattar Ilkkas förmåga att lyssna och analytiskt bedöma vad var och en vill av sitt boende.

- Sebastian Lönnqvist, Arkitekt SaFa, Helsingfors

Palvelumme

Myymme ja vuokraamme kiinteistöjä ja asuntoja pääasiassa Munkkiniemen alueella, mutta myös muualla Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Asuntoa myydessänne valittavananne on asunnon julkisen markkinoinnin lisäksi hiljainen myynti, jolloin kerromme asunnostanne vain niille, jotka etsivät asuntonne kaltaista kotia.

Asuntojen ja kiinteistöjen myynti

Asuntojen ja kiinteistöjen vuokraus

Toimitilojen myynti ja vuokraus

Arviokirjat

Kysy palveluistamme

Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

» tietosuojalauseke